In de kerk én thuis de Veertigdagentijd beleven

In deze tijd gaat veel anders dan we gewend zijn. Maar de verhalen gaan door! Juist nu is het mooi om stil te staan bij de Veertigdagentijd, zowel in de kerk als thuis. In de Veertigdagentijd leven we toe naar Pasen. Met dit gezinsboekje kun je daar elke dag aandacht aan besteden met verhalen, spelletjes en nog veel meer.

Het centrale thema is ‘levensweg’

Jezus ging op aarde een weg van vreugde, maar ook van verdriet. Met Pasen vieren we dat zijn weg niet eindigde in de dood: God maakte een nieuw begin. Zijn levensweg is nooit afgelopen.

Introductie Veertigdagentijd 2021

In dit filmpje maakt u kennis met de onderdelen van het project.

Gezinsboekje voor thuis

Met dit boekje kunt u thuis aandacht besteden aan dit thema. Voor elke dag is er een verhaal, activiteit, gebed of gedicht. Zo ga je samen op weg naar Pasen. Set van 10 boekjes.

Bent u Kind op Zondag-abonnee? Dan ontvangt u bij het Paasnummer 1 exemplaar van het boekje gratis.

Inkijkexemplaar

Projectverbeelding voor in de kerk

Bij dit project horen negen posters. Twee posters vormen het spelbord. De andere posters zijn voor alle zondagen. Elke week komen de kinderen een nieuw verhaal tegen op het spelbord.

U kunt de posters in de kerk hangen of de digitale bestanden gebruiken.

U heeft het Paasnummer nodig bij het project. Bent u niet geabonneerd op Kind op Zondag? Bestel dan een los nummer van Kind op Zondag.