Veelgestelde vragen

Registratie

Extra materiaal bij Kind op Zondag zoals liederen en werkvormen vindt u onder ‘Actueel’. Sinds kort bieden wij het materiaal voor de kindernevendienst van de komende twee zondagen digitaal aan. Dit op verzoek van veel kerken om het materiaal makkelijk met elkaar te delen. Ook kunt u leuke materialen printen en meegeven aan de kinderen om thuis te gebruiken. Om toegang te krijgen tot de digitale werkbladen dient u zich eenmalig te registreren. Lees ook ons stappenplan voor registratie.
Wij adviseren iedereen die binnen uw kerk met Kind op Zondag werkt een eigen account aan te maken om het materiaal te kunnen gebruiken. Het enige wat u deelt is het abonneenummer.
Mocht u uw abonnementsnummer niet bij de hand hebben, stuur dan een e-mail naar abonnementen@kwintessens.nl en vermeld hierin het bezorgadres van het abonnement. Wij mailen u dan het abonnementsnummer.
Als u inlogt kunt u ofwel uw e-mailadres, ofwel uw gebruikersnaam invullen. En verder natuurlijk uw wachtwoord.
Als ouder kunt u, net als de leiding van de kindernevendienst, een account aanmaken op deze website. Daarmee kunt u elke week het verhaal downloaden dat ook in de kerk wordt verteld. Mooi als u er thuis nog eens over door wilt praten, of als u niet naar de kerk gaat maar wel thuis het verhaal wilt lezen. Wilt u zich als ouder registreren? Vraag dan de leiding van de kindernevendienst om het abonnementsnummer van Kind op Zondag!

Adres wijzigen

Uw bezorgadres wijzigt u eenvoudig via dit formulier.
Uw factuuradres wijzigt u eenvoudig via dit formulier.

Contact

Neem contact op met onze abonnementenservice via 033 460 19 43 of via dit formulier.