Registreren voor abonnees

Abonnees op Kind op Zondag vinden vanaf nummer 1 van de nieuwe jaargang (88) het kindermateriaal voor de zondag ook online. Het materiaal op de website zal steeds twee weken van tevoren op maandag beschikbaar zijn achter de knop DIGITAAL.

Nog geen abonnee? Probeer Kind op Zondag nu uit en ontvang toegang tot de digitale materialen.

Abonnementsnummer

Om gebruik te kunnen maken van het digitale materiaal moet u (eenmalig) een persoonlijk account aanmaken door u te registreren op deze pagina. Hiervoor heeft u het abonnementsnummer van uw kerk nodig. U kunt dit nummer opvragen door een e-mail te sturen naar de abonnementenservice van Kwintessens via abonnementen@kwintessens.nl.

Alle betrokkenen maken een eigen account

Met het abonnementsnummer kunnen alle betrokkenen die binnen uw kerk met het abonnement werken, een eigen account aanmaken! Wij bevelen daarom aan om alle medewerkers van de kindernevendienst een e-mail te sturen met het abonnementsnummer en een link naar de registratiepagina: www.kindopzondag.nl/inloggen.

Registreren voor ouders

Als ouder kunt u, net als de leiding van de kindernevendienst, een account aanmaken op deze website. Daarmee kunt u elke week het verhaal downloaden dat ook in de kerk wordt verteld. Mooi als u er thuis nog eens over door wilt praten, of als u niet naar de kerk gaat maar wel thuis het verhaal wilt lezen.

Wilt u zich als ouder registreren? Vraag dan de leiding van de kindernevendienst om het abonnementsnummer van Kind op Zondag!

Instructies voor registratie

Op het registratieformulier  moet u de volgende gegevens invullen:

  • gebruikersnaam: een persoonlijke, zelf gekozen gebruikersnaam waarmee u na registratie kunt inloggen;
  • wachtwoord: een persoonlijk, zelf gekozen wachtwoord waarmee u na registratie kunt inloggen;
  • uw persoonlijke e-mailadres: u kunt met dit e-mailadres ook inloggen (of met uw gebruikersnaam);
  • voornaam: uw eigen voornaam;
  • achternaam: uw eigen achternaam;
  • abonnementsnummer: het nummer dat u van ons per brief en per e-mail hebt ontvangen;
  • naam kerk: de officiële naam van uw kerk;
  • plaats: de vestigingsplaats van uw kerk.

Bent u de brief kwijt of heeft u vragen over het registratieproces, neem dan contact op met onze abonnementenservice via 033 460 19 43 of via dit formulier.