Nieuwsbrief Kind op Zondag

Mis niets van wat Kind op Zondag te bieden heeft. Benut Kind op Zondag optimaal en ontvang vier keer per jaar gratis tips voor inspiratie in uw mailbox met de Kind op Zondag nieuwsbrief.

* verplicht veld

Mailinglijst

De gegevens die u op dit formulier invult gebruiken we om u in te schrijven op de mailinglijst van de Kind op Zondag-nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief zullen we u inhoudelijk informeren over Kind op Zondag en/of over nieuwe producten en diensten bij Kind op Zondag. Vink het vakje aan om u aan te melden voor de Kind op Zondag-nieuwsbrief.

Als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan op de link 'Afmelden nieuwsbrief', die in de voettekst van elke Kind op Zondag-nieuwsbrief staat die u van ons ontvangt. Lees hier onze privacyverklaring. Door u aan te melden op onze nieuwsbrief stemt u ermee in dat we uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze verklaring.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder op Aanmelden te klikken erkent u dat uw informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Klik hier voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp.